избери език:

Започнете нов живот с BreastFastИзберете най-добрият начин за по-големи, по -стегнати и по-красиви гърди! Повишете Вашето самочувствие още днес! Попълнете формуляра, поръчайте BreastFast и сбъднете мечтите си!Ако се чудите кой пакет да изберете, ние Ви препоръчваме : "Най-добрата оферта". С тази опция, размера на гърдите Ви ще се увеличи с една чаша и ще спестите до 35%!1. Избери най-подходящия за теб пакет!

продуктколичествоцена
2xBreastfast
+1 гратис
194

Можеш да избереш някой от допълнителните ни продукти

 • Допълнителна опаковка Derminax за - 35 лева

  Когато си поръчвате BreastFast, можете да добавите към Вашата поръчка Derminax на промоционална цена. Derminax премахва акнето, придава на кожата гладък и здрав вид, укрепва косата, кожата и ноктите. Извън тази промоция, продуктът се продава за 65 лева.

2. ПОПЪЛНИ ФОРМУЛЯРА

* - задължителни полета


 • Мога ли да получа пратката си, ако съм в чужбина?

3. Начин на плащане

 • Плащане при доставка ( за доставка) - 5 лева

  Поръчаните продукти ще ви бъдат изпратени веднага, след подаване на поръчката. Вноската се предава на куриер при получаване на поръчката. Време за доставка – до 2 работни дни.

 • Плащане в аванс - 5 лева

  След като направите поръчката, ще бъдете пренасочени към електронна картова система, където ще можете да платите с кредитна карта, с ePay.bg или EasyPay.bg за бърз или обикновен превод. Поръчаната стока ще бъде изпратена до вас, веднага, след като сумата бъде преведена по нашата сметка. Времето за обработка на поръчките е до 2 работни дни.


4. Поръчай сега

Поръчка: 0 лева
Доставка: 5 лева
Всичко: 5 лева
Време за реализация на поръчката: 2 работни дни.


 • Гарантиран успех

  Ние сме сигурни във високото качеството, безопасността и ефективността на Breast Fast, както и на другите, предлаганите от нас продукти. Ако по някаква причина, мислите, че Breast Fast няма да отговори на Вашите очаквания, ние Ви гарантираме, че ще ви върнем парите за всяка НЕОТВОРЕНА ОПАКОВКА.

 • Бързи ефекти

  Breast Fast е изцяло натурален продукт, създаден по уникална рецепта на добре съчетани билки. Досега не са констатирани странични ефекти.

 • Сигурност

  BreastFast е комбинация от натурални, органични и природни съединения. Тази хранителна добавка е напълно безопасен продукт и няма странични ефекти. Единствените забелязани ефекти от употребата на BreastFast са положителни.

 • Поверителност

  Уважаваме Вашето лично пространство, затова не споделяме и не предоставяме лични данни на нашите клиенти.

 • Запазена дискретност

  Поръчаните от Вас продукти ще бъдат опаковани в дискретна,картонена кутия и доставени на адреса, който сте написали във формуляра, чрез куриер . След направена от Вас поръчка, куриерската фирма ще Ви информира за датата на доставка, така че можете да бъдете сигурни кога ще получите продуктите.

 • За всеки

  Breastfast не се нуждае от рецепта . Продуктът е безопасен и напълно естествен, създаден специално за жените! Въпреки това, поради въздействието, което има върху метаболизма, не може да се използва от бременни жени или страдащи от хронични болести. BreastFast не трябва да се използва преди менопауза.