избери език:

 1. Като производител ние сме длъжни да покажем пълният списък на съставките, които влизат в състава на диетичните добавки, предлагани от нас. Всичко това става пред комисия от членове на здравни организации и организации, ръководещи технологията на хранене в много държави. Ето защо можете да бъдете сигурни, че всеки един компонент от BreastFast е внимателно проучен, а действието му е описано и анализирано от гледна точка на безопасността и ефикасността му. Понякога, обаче, на пазара могат да се появят фалшификати на нашия продукт на конкурентна цена. За съжаление, такива фалшификати са неефективни и могат да бъдат опасни за Вашето здраве! Загрижени за здравето на нашите клиенти, ние сме поместили състава на BreastFast върху опаковката на продукта.

 2. Да, разбира се. BreastFast е първата стъпка към промяна на целия начин на живот. Една здравословна диета, като се избягват преработените храни, наситени с мазнини, ще подобри изцяло здравословното Ви състояние и ще намали количеството на вредните токсини, с които тялото Ви трябва да се бори, за да получите добър ефект. Точно като сънят - трябват ни най-малко 8 часа спокоен сън за намаляване на стреса в организма. Приемайки BreastFаst като добавка, Вашите гърди ще станат по-големи, по-стегнати и изправени. Това е само едно от многото предимства на BreastFast .

 3. Един от най-големите недостатъци на хирургичното увеличаване на бюста, които обикновено се срещат при поставяне на импланти е намаляване на напрежението и чувствителността на гърдите. С BreastFast получавате големи гърди, по напълно естествен начин като добавка към дневното хранене. Някои жени дори забелязват увеличаване чувствителността на кожата и нервните влакна, което прави кожата подмладена и по-здрава. По-мека, по-стегната кожа и по-чувствителни гърди , без никакви странични ефекти - всичко това, можете да имате с BreastFast!

 4. Ефектът от BreastFast е свързан с естествения метаболизъм, затова точното отражение и продължителност зависи от организма. Повечето жени набюдават ясен ефект в рамките на 3 седмици. Всичко друго зависи от много фактори - хранителни вещества, които сте приели, колко време отделяте за почивка и релакс, независимо дали сте податливи на стрес, и преди всичко - колко време продължавате с приема на BreastFast. Препоръчваме да се приема една доза дневно до желаният ефект, а след това, от седмица на седмица да се намаля. Предлагаме и различни размери набори от продукти, така че винаги можете да поръчате и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

 5. Приемайте BreastFast капсулите по 2-3 пъти дневно по време на хранене с много вода. След постигане на желания ефект е препоръчително да намалите дозата постепенно, с цел поддържане на желаните резултати.

 6. Колко време ще чакам за доставка?

  Доставката е в рамките на два работни дни, а продуктът е доставен в дискретна опаковка, чрез куриер.

 7. Кой не трябва да ползва BreastFast?

  Продуктът е предназначен само за жени! Той е безопасен, изцяло естествен, но поради неговия ефект върху обмяната на веществата, не може да се използва по време на бременност, кърмене или по време на лечение в болница. BreastFast не трябва да се използва също така и от девойки в пубертетна възраст.

 8. По време на прием на BreasfFast, могат ли да се появят странични ефекти?

  Не, по-скоро можем да кажем, че всички от тях са положителни! BreastFast регулира секрецията на женски хормони и жлези. Той е необходим при лечение на безплодие, обилно менструално кървене и спазми. Помага за поддържането на нормално телесно тегло и в хидратацията на вътрешните органи, както и при бронхиални и астматични симптоми. Също така действа като естествен афродизиак, увеличава сексапила и женствеността.